<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.11.2022 1051

Вчені приголомшили новим дослідженням про зникнення неандертальців: до чого тут секс

Самки неандертальців служили людським племенам, щоб продовжувати їхній рід, кажуть дослідники.

7f1c9b185ab1c24666f56703fc5b703b_02.11.22

Дослідження вчених висуває нові теорії щодо зникнення неандертальців. Тепер вони припускають, що цей вид зник із нашої планети не через зміну клімату, хворобу чи війну, а через кохання. Пише ТСН. 

Про це пише Independent.

Дослідники дійшли висновку, що людські племена відловлювали представників жіночого роду неандертальців. Тому самки неандертальців служили людським племенам, щоб продовжувати їхній рід.

Внаслідок таких дій архаїчні люди не могли розмножуватися самі – вони не мали самок для запліднення.

"Є багато доказів проникнення ДНК неандертальців у нас, але нічого не свідчить про схрещування в іншому напрямку", - зазначив професор Стрінгер.

Раніше Homo sapiens та неандертальці мали спільного предка. Проте розійшлися сотні тисяч років тому. Перші контакти відбулися близько 60 тисяч років тому. Це відбувалося зазвичай в Азії та Європі. І лише за 20 тисяч років неандертальці повністю вимерли.

Нагадаємо, що вчені знайшли в печері останки цілої неандертальської родини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вчені приголомшили новим дослідженням про зникнення неандертальців: до чого тут секс 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.11.2022 1051
Еще материалы раздела «Суспільство»