Життя та Стиль
Суспільство
Курячі ніжки на сковороді, смак яких зведе вас з розуму
Прості курячі ніжки можна приготувати так, що смак введе вас з розуму, а ваші рідні проситимуть знову і знову таку курочку на обід чи вечерю.
Рецептом поділилася українська кулінарна блогерка Alina FooDee. Пише rbc.ua.
Складові:
- Курка - 1 кг
- Сіль, чорний мелений перець - за смаком
- Вершки 10% - 500 мл
- Борошно - 1 ч. л.
- Кінза - невеликий пучок
- Часник - 5 зубчиків
Покрокове приготування
Нарізати 2 зубчики часнику на тонкі пластинки. Зробити надрізи в курячих ніжках і вставити в них шматочки часнику. Посолити та поперчити курячі ніжки до смаку.
Обсмажити курячі ніжки до рум'яності з кожного боку. Обсмажити на сковороді 1 чайну ложку борошна. Додати вершки. Викласти курячі ніжки. Тушити 10 хвилин.
Дрібно нарізати часник та кінзу. Додати часник та кінзу, тушити ще 10-15 хвилин.