НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Україна
04.11.2022 446

Рабинович і Васильківський позбавлені депутатських мандатів

Двоє депутатів Верховної Ради втратили мандати у зв’язку з позбавленням громадянства.

3j0a1837_id50527_1300x820_1_650x410_04.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram депутата Ради від "Європейської солідарності" Олексія Гончаренка.

Верховна Рада на сьогоднішньому пленарному засіданні ухвалила постанови щодо припинення депутатських повноважень Ігоря Васильковського ("Слуга народу") та Вадима Рабіновича (ОПЗЖ).

Зокрема, за постанову про дострокове припинення повноважень народного депутата Ігоря Васильковського віддали свої голоси 294 народні обранці. Голосів "проти" немає, один депутат від ОПЗЖ утримався. За позбавлення мандату Рабіновича проголосувало 302 нардепи.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що Верховна рада може достроково позбавити народних депутатів Вадима Рабіновича та Ігоря Васильковського мандатів. Відповідні документи вже внесли в парламент.

Також раніше ми писали, що Верховна рада звільнила Олексія Чернишова з посади міністра розвитку громад та територій України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рабинович і Васильківський позбавлені депутатських мандатів 5.00 5 1
Політика / Україна
04.11.2022 446
Еще материалы раздела «Україна»