<
НОВИНИ ДНЯ: "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літовсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
11.11.2022 127

Оснащення магазину сучасним устаткуванням від ART Trade

Плануючи відкриття нового магазину, супермаркету чи торгового центру, варто подбати про відповідне устаткування приміщення. Правильно обране обладнання допоможе забезпечити раціональне використання простору та максимальний комфорт для покупців. В компанії ART Trade ви зможете замовити якісні стелажі, морозильні гірки, вітрини та спеціалізовані системи охолодження.

Одним з найбільш популярних видів оснащення для побутових та продуктових магазинів є стелаж пристінний, що дозволяє раціонально організувати простір для самообслуговування клієнтів та викласти на вітрину достатню кількість товарів. Такі конструкції підійдуть для продукції, що не потребує додаткового охолодження чи особливих умов зберігання.

Асортимент торгового обладнання

Оснащення торгової зали потребує від власника магазину відповідального підходу до вибору оснащення. Саме від обладнання залежить дотримання норм зберігання харчової продукції та термін її придатності до вживання. В нашій компанії ви можете за вигідною ціною придбати не лише стелажі чи вітрини, а й сучасне холодильне обладнання наступних типів:

- шафи;
- гірки;
- столи;
- вітрини.

Сучасне обладнання відповідає європейським стандартам якості та забезпечує оптимальні умови для зберігання ковбасних, м’ясних чи молочних продуктів. А для покупців воно за часту допомагає зберігати свій час на покупки, через зручну викладку товару, та оптимальність обзору продукції. Великий асортимент обладнання дозволяє обрати агрегати з оптимальними габаритами та показниками місткості.

На що варто звернути увагу?

Обираючи торгове обладнання для магазину, більшість підприємців орієнтуються на такі критерії, як ціна, якість, функціональність та дизайн. Кваліфіковані спеціалісти компанії ART Trade допоможуть з вибором та зроблять 3D модель, що допоможе спланувати дизайн торгової зали.

Плануючи покупку нового оснащення, зверніть увагу на наступні характеристики:

- бренд;
- функціональність;
- розміри;
- місткість;
- сумісність з іншим обладнанням;
- ремонтопридатність;
- технічні характеристики.

Також важливим фактором можна вважати наявність довгострокової гарантії від компанії виробника. В компанії ART Trade ви можете замовити якісне обладнання для магазинів, супермаркетів та торгових центрів. При необхідності можна оформити замовлення з доставленням по Києву та Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Оснащення магазину сучасним устаткуванням від ART Trade 5.00 5 1
Прес-релізи / Товари та послуги
11.11.2022 127
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як вибрати стільчик для майстра педикюру Як вибрати стільчик для майстра педикюру

    Для будь-якого салону краси правильний вибір обладнання відіграє ключову роль у забезпеченні комфорту клієнтів та ефективності роботи майстрів. Одним із найважливіших елементів є стільчик для майстра педикюру (https://beauty-market.com.ua/ua/g43680454-stulchiki-dlya-pedikyura). У цій статті ми розглянемо як вибрати ідеальний стільчик для вашого салону.

  • Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона

    Для каждого салона красоты, предлагающего услуги маникюра и педикюра, необходимо обеспечить не только высокое качество обслуживания, но и заботу о здоровье как клиентов, так и персонала. Одним из ключевых аспектов этого является качественная вытяжка маникюрная (https://ukrstil.com/g9339712-vytyazhki-dlya-manikyura), которая помогает поддерживать чистоту воздуха и избавлять рабочее пространство от вредных паров и пыли, возникающих во время процедур.

  • Переваги та недоліки навушників вкладишів Переваги та недоліки навушників вкладишів

    Певний час саме вкладиші були найпопулярнішим типом конструкції навушників. Не останню роль в цьому зіграли виробники портативних плеєрів та перших мультимедійних мобільних телефонів, які додавали в комплект постачання навушники, і зазвичай це були саме вкладиші. З часом вони почали здавати позиції на користь вакуумних моделей, проте у 2015 році почався певний ренесанс вкладишів завдяки компанії Apple, яка представила свої перші бездротові навушники AirPods. 

  • Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби? Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби?

    Здавалось би, ну що тут складного - 2 рази на день ретельно чистити зуби? Але досі хто вважає, що одного разу, вранці, буде достатньо. Якщо людина не любить чистити зуби перед сном, то дуже скоро її може спіткати декілька неприємних наслідків такого кроку. У стоматології в Бучі постійно нагадують, що профілактика набагато краще і дешевша, ніж лікування.

  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.