НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
14.11.2022 539

Просив ще зброї? Путін поговорив з президентом Ірану про "нарощення співпраці"

Президент РФ Володимир Путін провів телефонну розмову зі своїм іранським колегою Ебрахімом Раїсі. Сторони обговорили активізацію співпраці між країнами.

_10_10_2022_gettyimages_1243863347__1__650x410_14.11.22

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС, про це заявили у прес-службі Кремля.

"Обговорено низку актуальних питань двостороннього порядку денного з акцентом на подальше нарощування взаємодії у політичній та торговельно-економічній сферах, включаючи транспортно-логістичну сферу. Доведено, що контакти між відповідними російськими та іранськими відомствами будуть активізовані", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявляв, що Росія домовилася з Іраном про постачання ударних безпілотників і балістичних ракет дальністю 300 і 700 км.

Також ми писали, що 5 листопада міністр закордонних справ Ірану Хосейн Амір Абдоллахіян вперше визнав передачу Росії безпілотників , але нібито до початку повномасштабної війни та в обмеженій кількості.

Оценка материала:

5.00 / 1
Просив ще зброї? Путін поговорив з президентом Ірану про "нарощення співпраці" 5.00 5 1
Політика / Світ
14.11.2022 539
Еще материалы раздела «Світ»