<
НОВИНИ ДНЯ: У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихіднівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
13.11.2022 453

Не виключив теракт. Ердоган висловився про вибух у Стамбулі

Вибух у центрі Стамбула сьогодні, 13 листопада, внаслідок якого є загиблі та десятки поранених, може бути терактом.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters, про це заявив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган.

"Було б неправильно говорити, що це безперечно теракт, але початкові події та первісна інформація від мого губернатора говорять про те, що це пахне тероризмом", - заявив президент.

Він також запевнив, що всі винні "будуть покарані по заслугам".

"Спроби перемогти Туреччину та турецький народ за допомогою тероризму сьогодні зазнають невдачі, як це було вчора, і як вони зазнають невдачі завтра", - додав Ердоган.

Президент України Володимир Зеленський вже висловив співчуття у зв'язку із трагедією у Стамбулі.

"З глибоким сумом дізнався про значну кількість загиблих і поранених під час вибуху, що стався в Стамбулі. Висловлюю співчуття близьким загиблих і бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Біль дружнього турецького народу - наш біль", - зазначив він.

Раніше стало відомо, що в центрі Стамбула на одній із найпопулярніших пішохідних вулиць Істікляль стався вибух. При цьому у ЗМІ з'явилася інформація, що прокуратура міста розпочала розслідування за фактом тероризму.

За даними губернатора провінції Стамбул Алі Ерлікая, внаслідок події загинули шестеро людей, ще 53 - отримали поранення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не виключив теракт. Ердоган висловився про вибух у Стамбулі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
13.11.2022 453
Еще материалы раздела «Події»