<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Бізнес
Економіка
16.11.2022 392

По всій Україні сьогодні будуть додаткові аварійні відключення

НЕК "Укренерго"16 листопада застосовуватиме по всій Україні графіки погодинних відключень і додатково – аварійні відключення.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго» у Фейсбуці.

«Сьогодні, 16 листопада, по всій Україні застосовуються графіки погодинних відключень, а також додатково – аварійні відключення. Масовані ракетні удари 15 листопада та похолодання ще більше ускладнили ситуацію в енергосистемі. Тому просимо з розумінням ставитися до відключень», - йдеться в повідомленні.

У компанії закликають українців підготуватися до збільшення часу обмеження електропостачання: зробити необхідний запас води, завчасно зарядити пристрої та павербанки, щоб бути на зв’язку з рідними.

Наголошується, що обмеження споживання – це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енерегооб’єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

Оценка материала:

5.00 / 2
По всій Україні сьогодні будуть додаткові аварійні відключення 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
16.11.2022 392
Еще материалы раздела «Економіка»