<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Бізнес
Економіка
16.11.2022 463

Аварійні відключення світла в Україні можуть бути ще протягом двох-трьох днів - ОП

Аварійні відключення електроенергії в Україні можуть тривати ще протягом двох-трьох днів. У різних регіонах без електрики залежно від годин лишається від двох до чотирьох мільйонів абонентів.

Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону.

“Учора на вечір у нас було відключено близько 10 мільйонів абонентів. Зараз цифра набагато менша, на ранок була близько 2-х мільйонів. Зараз уведені практично в усіх областях як погодинні графіки відключень, так і бувають аварійні відключення, адже ми ще стабілізовуємо систему, ще відключені кілька мільйонів споживачів: цифра від 2-х до 4-х мільйонів, у залежності від години міняється”, - сказав він.

За словами Тимошенка, нині стоїть завдання перед енергетиками вийти на рівень електропостачання, який був минулого тижня. Водночас він проінформував, що у деяких містах і областях, а саме — місті Києві, Київській, Львівській і Хмельницькій областях уже вийшли на такі графіки.

Заступник керівника ОП пояснив, що аварійні відключення, які спричинені вчорашньою ракетною атакою РФ, можуть бути впродовж двох-трьох днів, оскільки різні об’єкти мають різний ступінь руйнування.

Оценка материала:

5.00 / 1
Аварійні відключення світла в Україні можуть бути ще протягом двох-трьох днів - ОП 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
16.11.2022 463
Еще материалы раздела «Економіка»