<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.11.2022 1919

Погода у грудні: синоптик розповів, чи чекати снігопадів та морозів

Синоптик розповів, коли стабілізується погода в Україні

Листопадова погода в Україні відзначилася досить серйозними температурними гойдалками, проте наступний місяць обіцяє бути теплим і схожим на минулорічний. Такий прогноз зробив синоптик Станіслав Щедрін. Пише telegraf.com.ua.

В ефірі "Суспільного" експерт розповів, що фактично протягом усього грудня 2022 року погода в Україні буде теплою. Якщо деякі дні будуть морозними, то стовпчик термометра не опуститься дуже низько.

На думку Щедріна, снігопадів наступного місяця не варто очікувати.

"Будуть дощі, мокрий сніг і слабкий мороз", — розповів синоптик.

До кінця місяця погода стане схожою на торішню — без сильних морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами.

Щедрін додав, що вже з наступного тижня циклон почне залишати територію нашої країни. А це означає, що завершиться листопад більш стабільною погодою. Стане менше опадів, а температура буде переважно комфортною.

"По всій країні стовпчики термометрів коливатимуться в межах від -2+4 ночами до +4+8 в денний період.", — Щедрін.

Його прогноз підтверджує довгостроковий прогноз meteoprog.ua. У ньому можна побачити, що в грудні температура повітря вдень практично не опускатиметься нижче нуля.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що відомий синоптик Наталія Діденко розповіла, якою буде зима 2022-2023.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода у грудні: синоптик розповів, чи чекати снігопадів та морозів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.11.2022 1919
Еще материалы раздела «Суспільство»