<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
03.12.2022 3475

"Ціни адекватні, а попиту немає": що відбувається з ринком оренди житла в Києві

Попит на оренду квартир у столиці впав.

Після масованих російських ракетних атак по енергетичній інфраструктурі в листопаді попит на оренду квартир у Києві різко впав. Незважаючи на "адекватні" ціни, люди цікавляться житлом мало.

Про це ТСН.ua розповіла столична ріелторка Альона Смірнова.

За її словами, незважаючи на постійні відключення світла, в орендарів не з'явилися спеціальні критерії пошуку житла.

"Якщо ціна цікава, то не важливо електрична плита чи газова", - зазначила ріелторка.

Вона припустила, що попит на оренду квартир у Києві впав тому що багато хто виїхав або хоче виїхати за місто, у приватний будинок. Крім того, у людей якийсь час не було Інтернету та зв'ящку.

"Ті люди, хто знімали житло навесні - залишилися жити за заниженими цінами. А ті, хто знімав десь місяць чи два тому, то вже ціни піднялися", - додала ріелторка.

Нагадаємо, ціни на оренду квартир у Києві трохи впали через відключення світла. Найпопулярніші для оренди однокімнатні квартири у середньому в Києві коштують 9,5 тисяч гривень на місяць. Найбільше змінилася вартість оренди 2 та 3-кімнатних квартир

Оценка материала:

5.00 / 3
"Ціни адекватні, а попиту немає": що відбувається з ринком оренди житла в Києві 5.00 5 3
Бізнес / Нерухомість
03.12.2022 3475
Еще материалы раздела «Нерухомість»