НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2022 11128

В Україну мчать циклони зі снігопадами та дощами: названо точну дату погіршення погоди

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що погода в Україні зміниться 7 грудня.

В Україні вже за кілька днів очікується зміна погоди, яку спричинять кілька циклонів. Про це попередив народний синоптик Станіслав Щедрін. Пише УНІАН. 

За його словами, очікуються сильні опади у вігляді снігу та дощів.

"З 7 грудня до України почне надходити ряд циклонів з сильними снігопадами та дощами", - сказав народний синоптик.

Він додав, що окрім опадів, циклони стануть причиною потепління в Україні. За його даними, очікується, що температура підійматиметься до +2...+10 градусів.

Зміна погоди в Україні: що кажуть синоптики

Найближчий тиждень в Укаїні можна розділити навпіл. Перші кілька днів очікуються холодними і переважно сухими. У другій половині тижня очікуютья опади, а температура підніметься майже до весняних значень. За даними Погода УНІАН, місцями стовпчики термометрів покажуть +10°...+14°.

Про потепління в Україні каже й синоптик Ігор Кібальчич. За його даними, подекуди температура підійматиметься до +13 градусів. "Новий тиждень почнеться з холодної та сухої погоди, яка поступово зміниться на вологу та аномально теплу", - спрогнозував він.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну мчать циклони зі снігопадами та дощами: названо точну дату погіршення погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2022 11128
Еще материалы раздела «Суспільство»