<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
05.12.2022 392

В Україні створено рекордний запас дров, – Держлісагентство

Станом на 1 грудня на складах зберігається понад 260 тис. кубічних метрів паливної деревини. Запаси створені по всій Україні.

Про це повідомив у Facebook очільник агентства Юрій Болоховець.

"За підсумками останнього тижня заготівля також тримається на рекордних позначках і значно перевищує реалізацію. Загалом у грудні передбачена заготівля 314 тис. кубічних метрів дров", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що продовжуються поставки дров в східні та південні прифронтові райони. Великий осяг палива передається військовим.

"Ситуація в українській енергетиці дуже напружена. Не можна виключати найгірші сценарії. Але дровами країна забезпечена. Лісівники цього року доклали максимум зусиль, щоб українці були з теплом", – зауважив голова Держлісагентства.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні створено рекордний запас дров, – Держлісагентство 5.00 5 1
Політика / Україна
05.12.2022 392
Еще материалы раздела «Україна»