<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2022 16343

+15 градусів і сонце: де в Україні взагалі не буде морозів у грудні

Погода в Україні до кінця грудня виявиться аномально теплою для мешканців певних областей. Подекуди температура повітря прогріватиметься навіть до +15 градусів.  

Джерело: Gismeteo, пише 24tv.ua.

Жодних натяків на мороз не буде на Півдні України. Найнижче стовпчики термометрів опустяться до +5 градусів.

Ніякої зими в грудні

З 8 грудня температура повітря у південних областях почне поступово прогріватися. Кожного дня стовпчики термометрів підійматимуться вище на 1 – 2 градуси. Вже 12 грудня в Миколаєві та Херсоні буде +15 градусів, а в Одесі – +12 градусів.

Після того температура повітря трохи опуститься. Однак все одно буде високою. Упродовж місяця буде багато ясних днів, проте періодами синоптики обіцяють дощі. Зокрема, мокрі періоди прогнозують:

7 – 9 грудня;

12 – 13 грудня;

18 – 21 грудня;

27 – 30 грудня.

Серйозне похолодання накриє Південь в останні дні першого місяця зими. 30 – 31 грудня температура повітря вдень впаде до 0 градусів, а вночі будуть морози – до -6 градусів.

Однак ці холоди не будуть остаточними. У січні синоптики також прогнозують тривалі періоди тепла на Півдні України. Навіть у другій половині місяця повітря прогріватиметься до +10 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 3
+15 градусів і сонце: де в Україні взагалі не буде морозів у грудні 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2022 16343
Еще материалы раздела «Суспільство»