<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.12.2022 1072

Сніг з дощем та ожеледиця: прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні, 7 грудня, у більшості регіонів України очікується сніг та дощ. Також синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах та пориви вітру.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

У середу в Україні буде хмарно, при цьому у східних областях - мінлива хмарність.

Вночі на Правобережжі, вдень в Україні, крім східної частини, прогнозують невеликий сніг, в західних, центральних та південних областях з дощем. Вночі на заході країни помірні опади, подекуди налипання мокрого снігу.

Синоптики попереджають українців з західних, північних та центральних областей про ожеледь на дорогах.

Температура вночі очікується на рівні 4-9° морозу, в східних областях - до 12°, в західних та південних областях - 0-5° морозу. Вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та в Криму - 3-8° тепла.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, вночі в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Погода у Київській області

В області буде хмарно, очікується невеликий сніг, а на дорогах ожеледиця.

Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 1° тепла. У Києві вночі 5-7°, вдень 0-2° морозу. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Нагадаємо, кліматологи підбили підсумки цьогорічної осені в Києві - середня температура повітря склала 8,8 градусів тепла, що близько до кліматичної норми.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сніг з дощем та ожеледиця: прогноз погоди на сьогодні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.12.2022 1072
Еще материалы раздела «Суспільство»