НОВИНИ ДНЯ: Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий снігвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2022 2252

До кінця тижня в Україні очікується різка зміна погоди

З середини тижня в Україні різко потеплішає і почнуться опади.

Погода в Україні в найближчі 7 днів буде нестабільною. Перші кілька днів очікуються холодними і переважно сухими, а потім нагрянуть дощі і мокрий сніг, а температура підніметься майже до весняних значень. Місцями стовпчики термометрів покажуть +10°...+14°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У четвер, 8 грудня, в Україні стане ще тепліше. Практично по всій країні вдень буде "плюс". На півдні стовпчики термометрів покажуть +3°...+10°. У районі Кропивницького, Івано-Франківська та Чернівців буде +4°...+5°, а в більшості областей очікується до +2°.

Опади покинуть західні і більшість північних областей. Дощі, місцями - з мокрим снігом, очікуються у центральних та деяких південних областях, а також у Сумській та Харківській.

Перед вихідними, 9 грудня, опади накриють більшість областей України. На півдні температура підніметься до +10°...+11°. Найхолодніше буде на півночі та сході, +1°...+3°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +2°...+7°.

На вихідних, 10 і 11 грудня, в Україні збережеться тепла, похмура і дощова погода. На півдні температура підійматиметься до +11°...+14°. На решті території очікується від +3° до +8°.

Народний прогноз на тиждень

8 грудня - святого Климентія, Папи Римського. Якщо півні рано заспівали в цей день - скоро буде відлига.

9 грудня - Юрій Холодний. Якщо до цього дня випаде багато снігу, то на 6 травня буде трава.

10 грудня - день Преподобного Романа. Мисливці кажуть, що до 10 грудня лосі скидають старі роги.

11 грудня вшановується пам'ять трьох святих - Василя, Стефана, Григорія. Якщо сухо і холодно в цей день - літо буде спекотним, а якщо день теплий - то літо буде холодним.

Оценка материала:

3.67 / 3
До кінця тижня в Україні очікується різка зміна погоди 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2022 2252
Еще материалы раздела «Суспільство»