НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2022 3018

Зміниться швидко та кардинально: якою буде погода в Україні найближчими днями

Синоптики прогнозують, що наступного понеділка стовпчики термометра покажуть аномальну для грудня температуру.

До кінця тижня морозна та сніжна погода в Україні зміниться різким потеплінням. Такий прогноз дали синоптики Укргідрометцентру. Пише https://focus.ua. 

Так, ще в четвер на українців очікують мокрий сніг і мороз, але вже в понеділок стовпчики термометрів покажуть плюсову температуру.

Погода у четвер, 8 грудня

Вночі стовпчик термометра покаже -1...-3 градуси за Цельсієм. Переважно похмуро, у центральних та східних регіонах України — невеликий сніг.

Вдень температура підніметься до показників -1…+1 градус. Без опадів.

Вітер протягом доби південно-східний та східний, з поривами 7-12 метрів за секунду.

Погода у п'ятницю, 9 грудня

Вночі ртутний стовпчик покаже температуру в межах -1...-3 градуси за Цельсієм. Вітер — південно-східний, з поривами 1-3 метри на секунду. Хмарно. Практично по всій Україні, окрім північних регіонів, опади у вигляді невеликого дощу та снігу.

Вдень температура триматиметься в межах -1…+1 градусів за Цельсієм. Вітер південно-східний із поривами 5-10 метрів за секунду.

Погода у суботу, 10 грудня

У суботу на всій території України очікуються дощі та значне потепління.

Вночі ртутний стовпчик покаже -1…+1 градус Цельсія. Мокрий дощ та сніг супроводжуватиме південно-східний вітер із поривами 1-3 метри на секунду.

Вдень температура підніметься до +2…+4 градусів. Пориви вітру посиляться до 5-10 метрів за секунду.

Погода в неділю, 11 грудня

Цього дня синоптики прогнозують дощ та мокрий сніг на всій території України.

Температура вночі становитиме +2…+4 градуси Цельсія. Можливі пориви північно-західного вітру зі швидкістю 3-8 метрів на секунду.

Вдень стовпчик термометра покаже +6…+8 градусів. Вітер зміниться на північно-східний, пориви посиляться до 5-10 м/с.

Погода в понеділок, 12 грудня

За прогнозами синоптиків, початок нового робочого тижня стане найтеплішим днем грудня.

Вночі очікується температура +4…+6 градусів Цельсія. Вітер південно-східний. Практично по всій території країни похмуро і невеликий дощ.

Вдень ртутний стовпчик підніметься до значень +6…+8 градусів. Вітер змінить напрямок на південно-західний, його пориви посиляться. Протягом усього світлового дня похмуро. Очікуються дощі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зміниться швидко та кардинально: якою буде погода в Україні найближчими днями 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2022 3018
Еще материалы раздела «Суспільство»