НОВИНИ ДНЯ: Чи мають українці право проживати у Польщі після ануляції PESEL UKR: пояснення  Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять дніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2022 712

Синоптики розповіли про "сюрпризи" погоди на сьогодні

В Україні сьогодні, 8 грудня, очікується справжня зима. На більшості території не обійдеться без дощу, мокрого снігу, ожеледиці, сонця чекати теж не варто.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Опади

Хмарно. У південній частині, східних та в більшості центральних областей мокрий сніг та дощ, подекуди налипання мокрого снігу, на решті території вночі місцями невеликий, вдень без опадів.

Ожеледиця та туман

На дорогах західних, північних та центральних областей місцями ожеледиця, у південно-західній частині подекуди туман.

Вітер

південний та південно-східний, 7-12 м/с.

Температура

вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; на півдні країни вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 3-8° тепла, в Криму до 13°.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики розповіли про "сюрпризи" погоди на сьогодні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2022 712
Еще материалы раздела «Суспільство»