<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.12.2022 1563

Курячі відбивні з пармезаном: дуже смачно та поживно

Такий спосіб приготування курки урізноманітнить ваш стіл.

Цю страву готувати дуже просто, вона ідеально поєднується з легким салатом і не вимагає багато зусиль. А щоб підсилити смак, рекомендуємо під час смаження використовувати суміш оливкової олії та вершкового масла з часником. Пише ТСН. 

  • куряче філе
  • 1 склянка борошна
  • сіль, перець за смаком
  • 2 великих яйця
  • 1 ст. л. води
  • 1 склянка панірувальних сухарів
  • 0,5 склянки тертого пармезану
  • вершкове масло

Приготування:

Розріжте курячі грудки уздовж і добре відбийте кухонним молотком. Щоб м'ясо не бруднило стіл і не бризкало, накрийте його харчовою плівкою, перед тим як відбивати.

У тарілці змішайте борошно, сіль, чорний мелений перець, запашний перець. Також можна додати як спеції сушені італійські трави.

В іншій тарілці збийте яйця з 1 столовою ложкою води.

У третій тарілці змішайте панірувальні сухарі і натертий на дрібній тертці пармезан.

Розігрійте сковороду, налийте трохи оливкової олії, прикрутіть вогонь і додайте шматочок вершкового масла. За бажанням можна розчавити зубчик часнику і теж покласти в олії а коли часник почне підрум'янюватися — прибрати його. Так олія на сковороді стане ароматним.

Коли олія розігрілася, будемо смажити грудку. Для цього спочатку обваляйте відбите філе в борошняній суміші, занурте в яєчну суміш, потім в панірування.

Смажте на невеликому вогні до золотистого стану.

Подавати таке філе найкраще теплим, посипавши зверху натертим пармезаном.

Оценка материала:

5.00 / 2
Курячі відбивні з пармезаном: дуже смачно та поживно 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.12.2022 1563
Еще материалы раздела «Суспільство»