НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний переліквсі новини дня
Життя та Стиль
Події
17.12.2022 607

Близько 50% Київщини залишається без світла

На Київщині тривають відновлювальні роботи після ракетних ударів по об'єктах енергетики.

Про це повідомив у Телеграм голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Кулеба розповів, що відновлювальний процес ускладнюють погодні умови - дощ зі снігом призводять до зледеніння та обривів ліній. Проте енергетики працюють у посиленому режимі.

"За рішенням "Укренерго" у Київській області продовжуються екстрені відключення електропостачання. Близько 50% регіону без світла ", - зазначив він.

Кулеба також нагадав, що в області працює 400 "Пунктів Незламності", де мешканці можуть підзарядити телефони та дізнатися про актуальні новини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Близько 50% Київщини залишається без світла 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
17.12.2022 607
Еще материалы раздела «Події»