<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав країни, які хоче окупувати Росія  В Україні 27 травня до +27°, подекуди дощі та грози  G7 не розморозить активи, поки РФ сама не виплатить Україні компенсації, - Bloomberg  Астрономи відкрили потенційно придатну для життя планету  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікулвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
19.12.2022 150

Фотошпалери на замовлення в інтер'єрі

Друк на шпалерах - сучасне рішення, яке дозволить до невпізнання змінити кожен інтер'єр. Саме стіни справляють перше враження на людину, коли вона входить до кімнати, тому важливо приділити особливу увагу їхньому оформленню. Фотошпалери Art-oboi мають особливий попит за рахунок простоти нанесення, довговічності та творчого потенціалу. Клеїти їх можна на стіни, стелі та навіть окремі предмети меблів.

Є чимало причин, чому варто купити фотополотна, особливо ті, що були зроблені на замовлення:

- картинки виходять якісні та деталізовані. Правильно підібраний принт покращить ваш настрій і перенесе у будь-який куточок світу;

- реалізація друку обмежується лише ідеєю. На полотні можна створити атмосферу природи, вирушити на вершину гори, поринути у світ підводного царства;

- доступні ціни дозволяють експериментувати. Нанесення шпалер не займає багато часу, а за бажання їх можна переклеювати, щоб оновити інтер'єр.

Щоб надрукувати шпалери з нуля, можна свої знімки або якісні стокові зображення, знайдені в інтернеті. Такі шпалери допоможуть наголосити на індивідуальності кожної кімнати.

Причини замовити якісні фотошпалери, зроблені на замовлення

Фотошпалери – один з різновидів широкоформатного друку. Для їх виготовлення використовуються унікальні технології та сучасне обладнання, тому шпалери виходять стійкими, довговічними, яскравими та оригінальними. До основних плюсів друку шпалер на замовлення відносяться:

- можливість отримати індивідуальний продукт, а не типові рішення із інтернет-каталогів;

- широкий вибір фактур та матеріалів, що впливають на експлуатаційні параметри шпалер;

- яскравість та насиченість принтів, які не вигорають під ультрафіолетом;

- стійкість фотошпалер до вологи та вологих прибирань;

- можливість поділу великої картинки на фрагменти чи навпаки - створення колажів із різних елементів.

Дизайнери за допомогою фотошпалер грають зі стилем приміщення, підкреслюють певні елементи інтер'єру. Багато зображень позитивно впливають на психіку мешканців. Тому в спальні розміщують полотна з природою у зелених та синіх відтінках.

Друк на шпалерах – це естетичне, недороге та практичне рішення оформлення стін на довгі роки. Як і зі стандартними шпалерами, замовник має можливість вибрати основу і текстуру, які зроблять ідеальне настінне покриття. Замовити фотошпалери на вигідних умовах можна у компанії Арт-Шпалери. Термін друку складає 1-2 дні, доставка забезпечена по всій Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фотошпалери на замовлення в інтер'єрі 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
19.12.2022 150
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Ефективність сучасного навчання: переваги онлайн школ англійської мови Ефективність сучасного навчання: переваги онлайн школ англійської мови

    У сучасному світі, де технології стрімко змінюють звичні підходи до освіти, онлайн навчання набуває все більшої популярності. Це стосується і вивчення іноземних мов, зокрема англійської. Онлайн школа англійської мови пропонує гнучкість, доступність і високу якість навчання, що робить її привабливою опцією для мільйонів студентів по всьому світу. Ось чому вибір онлайн формату навчання може стати кращим рішенням для тих, хто шукає ефективні та сучасні методи освіти.

  • Що впливає на вартість послуг з перевезення речей? Що впливає на вартість послуг з перевезення речей?

    Перевезення речей – це невіддільна частина будь-якого переїзду, хай то зміна квартири, офісу чи міста проживання. І хоча сам процес транспортування може здатися простим і нехитрим, насправді він потребує ретельного планування, підготовки та вибору надійного підрядника.

  • Як вибрати стільчик для майстра педикюру Як вибрати стільчик для майстра педикюру

    Для будь-якого салону краси правильний вибір обладнання відіграє ключову роль у забезпеченні комфорту клієнтів та ефективності роботи майстрів. Одним із найважливіших елементів є стільчик для майстра педикюру (https://beauty-market.com.ua/ua/g43680454-stulchiki-dlya-pedikyura). У цій статті ми розглянемо як вибрати ідеальний стільчик для вашого салону.

  • Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона

    Для каждого салона красоты, предлагающего услуги маникюра и педикюра, необходимо обеспечить не только высокое качество обслуживания, но и заботу о здоровье как клиентов, так и персонала. Одним из ключевых аспектов этого является качественная вытяжка маникюрная (https://ukrstil.com/g9339712-vytyazhki-dlya-manikyura), которая помогает поддерживать чистоту воздуха и избавлять рабочее пространство от вредных паров и пыли, возникающих во время процедур.

  • Переваги та недоліки навушників вкладишів Переваги та недоліки навушників вкладишів

    Певний час саме вкладиші були найпопулярнішим типом конструкції навушників. Не останню роль в цьому зіграли виробники портативних плеєрів та перших мультимедійних мобільних телефонів, які додавали в комплект постачання навушники, і зазвичай це були саме вкладиші. З часом вони почали здавати позиції на користь вакуумних моделей, проте у 2015 році почався певний ренесанс вкладишів завдяки компанії Apple, яка представила свої перші бездротові навушники AirPods.