<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  "Є лише один спосіб змінити владу на території Росії": Яковенко пояснив, про що йдеться  НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюансвсі новини дня
Політика
Світ
27.12.2022 378

Путін переконаний, що 99,9% росіян "готові все покласти в інтересах батьківщини"

За словами кремлівського диктатора, у будь-якому суспільстві завжди є люди, які насамперед думають про власні інтереси, але він їх "не особливо засуджує, оскільки кожна людина має право вибору".

Президент країни-агресорки Росії Володимир Путін вважає, що переважна більшість росіян готові "все покласти" заради своєї країни. Пише ТСН. 

Про це кремлівський диктатор сказав в ефірі програми "Москва. Кремль. Путін", відповідаючи на запитання про те, що його здивувало за час війни.

"Що стосується основної частини – 99,9% – наших громадян, наших людей, які готові все покласти в інтересах батьківщини, тут для мене незвичайного нічого немає. Це просто зайвий раз переконує мене в тому, що Росія – особлива країна. І у нас живуть особливі люди", - сказав він.

За словами Путіна, це нібито "підтверджується протягом усієї історії існування Росії, і сьогодні – ще раз".

Кремлівський диктатор додав, що його нібито не дивує те, що деякі люди поводяться "не так, як справжні патріоти". За його словами, у будь-якому суспільстві завжди є люди, які насамперед думають про власні інтереси, але він їх "не особливо засуджує, оскільки кожна людина має право вибору".

Нагадаємо, Путін заговорив про зміну стратегії війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін переконаний, що 99,9% росіян "готові все покласти в інтересах батьківщини" 5.00 5 2
Політика / Світ
27.12.2022 378
Еще материалы раздела «Світ»