<
НОВИНИ ДНЯ: Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництвавсі новини дня
Політика
Росія
03.01.2023 392

Російські банки вручатимуть боржникам мобілізаційні повістки

Голова Центробанку Росії Ельвіра Набіулліна розіслала сьогодні, 2 січня, листа банкам з вимогою в січні 2023 року запрошувати боржників і вручати їм повістки для мобілізації.

_bank_rosiyi_cbr_ru_2_650x410_03.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал InformNapalm.

Як свідчить документ, який презентує InformNapalm, російські банки мають також пропонувати підписати контракт на проходження служби у Збройних силах Росії. Якщо боржники відмовлятимуться це робити, працівники повинні викликати поліцію і зафіксувати все на відео.

Нагадаємо, 2 січня, РБК-Україна повідомляло, що голові Центробанку Росії Ельвірі Набіулліній заочно повідомили про підозру за оголошення "рубльової зони" на тимчасово окупованих територіях України.

Раніше ми писали, що Великобританія ввела санкції проти голови Центрального банку Росії Ельвіри Набіулліної.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські банки вручатимуть боржникам мобілізаційні повістки 5.00 5 1
Політика / Росія
03.01.2023 392
Еще материалы раздела «Росія»