<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 рокувсі новини дня
Політика
Україна
08.01.2023 563

В Запоріжжі ліквідувала сина представника Кадирова, - Братчук

В Запоріжжі ліквідували 34-річного Джамбулата Заураєва - сина представника самопроголошеного голови Чечні Рамзана Кадирова.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал речника Одеської військової адміністрації Сергія Братчука.

"На Запоріжжі ліквідували сина представника Кадирова. 34-річний Джамбулат Заураєв вирушив на війну до України як доброволець у складі так званих TikTok-військ. Батько окупанта підтвердив загибель сина "на спецоперації", - пише Братчук.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що за минулу добу наші воїни знищили ще близько 490 окупантів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає - 110 740 військових.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Запоріжжі ліквідувала сина представника Кадирова, - Братчук 5.00 5 1
Політика / Україна
08.01.2023 563
Еще материалы раздела «Україна»