<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.01.2023 6723

До України йдуть аномально теплі повітряні маси з Африки

Кінець тижня буде дуже теплим.

Знов весна серед зими. До України йде потепління. Пише ТСН. 

Про це повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

Так, за його прогнозом, вже цього тижня температура повітря підніметься до +10 градусів.

"Знов весна серед зими. Від 13 січня до більшої частини Європи почнуть надходити аномально теплі повітряні маси з Африки, тому і в Україні знов очікується аномальне потепління до +8+10 градусів", - написав синоптик.

Про потепління також повідомила і Наталія Діденко. "Від Маланки-Василя, 13-14 січня, почнеться потепління", - прогнозує вона.

Прогноз погоди в Україні на січень-2023

Нагадаємо, раніше синоптики повідомили, що січень загалом буде теплим, але періоди похолодання також очікуються. Проте вони будуть короткотривалими. За прогнозами Станіслава Щедріна, морози до мінус 15-20 градусів знову прийдуть до України наприкінці січня на початку лютого.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України йдуть аномально теплі повітряні маси з Африки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.01.2023 6723
Еще материалы раздела «Суспільство»