<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
13.01.2023 2072

Національне військове кладовище облаштують на Лисій горі в Києві: подробиці

Навколо місця облаштування Національного військового кладовища у Києві точаться дискусії, кажуть в КМДА.

265c0001b11df5c290c637fe06f6991f_13.01.23

Кабінет міністрів України ухвалило рішення про облаштування Національного військового кладовища на Лисій горі в Печерському районі Києва.

Про це розповів в інтерв'ю ТСН.ua перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Місто пропонувало місце для проведення почесних поховань поруч з Бабиним Яром, але Кабінетом міністрів було ухвалене інше рішення, і воно було підтримане Київрадою, про облаштування Національного військового кладовища на Лисій горі в Печерському районі", - сказав він.

За його словами, зараз точаться дискусії з цього приводу між опонентами.

"Але на мою думку, нам уже потрібно переходити від розмов до конкретних справ. Потрібно достойно вшановувати пам'ять полеглих героїв. Це має буди меморіальне місце і точно не на околиці столиці", - сказав Поворозник.

Оценка материала:

5.00 / 1
Національне військове кладовище облаштують на Лисій горі в Києві: подробиці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
13.01.2023 2072
Еще материалы раздела «Столиця»