Життя та Стиль
Суспільство
Картопляні котлети з печінкою: дуже простий рецепт
Смачні котлети з печінкою готувати досить швидко й нескладно.
Якщо ви любите поєднання смаків картоплі та печінки, спробуйте приготувати ніжні картопляні котлети за нашим рецептом. Для приготування можно використовувати будь-яку печінку: свинячу, яловичу або ж курячу. Пише ТСН.
Інгредієнти:
картопля — 250 г
борошно — 60 г
яйця — 2 шт.
дрібно нарізана цибуля — 1 ст. л.
дрібно нарізана петрушка — 1 ст. л.
мелений чорний перць
печінка — 100 г
олія — 250 г
сіль
Приготування:
1. Почистити картоплю та натерти її.
2. Додати до картоплі цибулю, петрушку, сіль, перець, яйця, борошно та подрібнену печінку. Все добре вимішати. Якщо маса буде зарідкою, можна додати ще борошкна.
3. На сковороду з добре розігрітою олією викласти кульки картопляно-печінкової маси. В гарячій олії вони швидко розповзуться і набудуть форми котлети.
4. Смажити на помірному вогні з обох боків до рум'яного кольору.
5. Вживати зі сметаною або з солоними чи консервованими овочами.