Життя та Стиль
Суспільство
Печериці з фетою і часником: рецепт від Євгена Клопотенка
У цьому рецепті ліпше використовувати лише капелюшки грибів, тому що вони ніжніші і мають дуже екзотичний вигляд.
Останнім часом я дуже полюбив печериці. З ними все дуже просто - можна купити в будь-якому супермаркеті, легко приготувати і результат завжди приголомшливий. Якщо пам'ятаєте, ми вже готували крем-суп і ікру з печериць. Сьогодні я пропоную приготувати просту і дуже смачну закуску - печериці з фетою і часником. Пише ТСН.
Час підготовки - 30 хвилин
Час приготування - 5 хвилин
Інгредієнти:
печериці - 400 г
фета - 200 г
часник - 2 зубчики
петрушка - 5 гілочок
оливкова олія - 1 ст. л.
чорний перець (мелений) - за смаком
Покроковий рецепт:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Печериці помийте і відокремте ніжки від капелюшків. Ніжки нам не знадобляться, але ви можете додати їх у суп або печеню. Викладіть капелюшки грибів на деко, застелене пергаментом, полийте оливковою олією і запікайте в духовці 15-20 хвилин. Дістаньте з духовки і дайте охолонути.
Часник почистіть і дрібно порубайте. Змішайте в мисці фету з часником і посіченою петрушкою. Додайте запечені капелюшки грибів і трохи перемішайте. За бажання додайте трохи свіжемолотого перцю.
Готувати - це просто!