<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.01.2023 1291

Печериці з фетою і часником: рецепт від Євгена Клопотенка

У цьому рецепті ліпше використовувати лише капелюшки грибів, тому що вони ніжніші і мають дуже екзотичний вигляд.

7bed04cd79e0b33004ab24bef3a6bb5d_13.01.23

Останнім часом я дуже полюбив печериці. З ними все дуже просто - можна купити в будь-якому супермаркеті, легко приготувати і результат завжди приголомшливий. Якщо пам'ятаєте, ми вже готували крем-суп і ікру з печериць. Сьогодні я пропоную приготувати просту і дуже смачну закуску - печериці з фетою і часником. Пише ТСН. 

Час підготовки - 30 хвилин

Час приготування - 5 хвилин

Інгредієнти:

печериці - 400 г

фета - 200 г

часник - 2 зубчики

петрушка - 5 гілочок

оливкова олія - 1 ст. л.

чорний перець (мелений) - за смаком

Покроковий рецепт:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Печериці помийте і відокремте ніжки від капелюшків. Ніжки нам не знадобляться, але ви можете додати їх у суп або печеню. Викладіть капелюшки грибів на деко, застелене пергаментом, полийте оливковою олією і запікайте в духовці 15-20 хвилин. Дістаньте з духовки і дайте охолонути.

Часник почистіть і дрібно порубайте. Змішайте в мисці фету з часником і посіченою петрушкою. Додайте запечені капелюшки грибів і трохи перемішайте. За бажання додайте трохи свіжемолотого перцю.

Готувати - це просто!

Оценка материала:

5.00 / 1
Печериці з фетою і часником: рецепт від Євгена Клопотенка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.01.2023 1291
Еще материалы раздела «Суспільство»