НОВИНИ ДНЯ: Зеленський зробив заяву щодо зниження мобілізаційного віку  Синоптики попереджають про заморозки у Києві  Залужний зробив заяву про план перемоги  Україна готує формулу, яка містить усі аспекти відновлення миру: деталі від Зеленського  Зеленський вперше поговорив з Фіцо та прокоментував його заяви  Заморозки відступають: як довго триватиме потепління в Україні  Боїться втратити половину Білорусі: Лукашено попросився на переговори України з РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.01.2023 1030

Потепління і туман: прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 13 січня

Погода буде хмарною з проясненнями.

У п'ятницю, 13 січня, в Україні буде сухо, вночі ще приморозить, але вдень у більшості регіонів температура повітря підніметься вище нуля. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, за прогнозами синоптиків, 13 січня в країні буде переважно сухо, лише в Карпатах можливий невеликий мокрий сніг. У більшості західних областей вночі та вранці туман, у північній частині на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер південно-східний та південний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, у західних областях, на півдні Одещини та в Криму вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла.

У Києві 12 січня також сухо. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°.

До України йде потепління

Нагадаємо, раніше синоптики повідомили, що до Україні від 13 січня прийде потепління. Так, за прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, воно буде аномальним, погода буде як весною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потепління і туман: прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 13 січня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.01.2023 1030
Еще материалы раздела «Суспільство»