<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.01.2023 1659

В Україну йде потепління: синоптики дали прогноз на найближчі п'ять днів

В Україні у найближчі п'ять діб, 13-18 січня, прогнозується поступове підвищення температури. Морози почнуть відступати з понеділка.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Згідно з прогнозами синоптиків, з понеділка відступатимуть нічні морози та переважатимуть плюсові значення.

Але разом із відносно теплою повітряною масою на початку тижня надійдуть невеликі опади у вигляді дощу, подекуди з мокрим снігом.

Вітер південного та південно-східного напрямку помірних швидкостей. У вівторок вітер дещо посилиться.

Температура повітря в суботу, неділю та понеділок, 14-16 січня, коливатиметься від -1 до +1 градуса. Лише у ніч на неділю температура опуститься до -4.

Вже з 17 січня температура повітря збільшиться до +1...+4. У середу, 18 числа - від 3 до 8 з позначкою "плюс".

Нагадаємо, раніше синоптики повідомляли, що до України повертається "європейська" зима. Надалі у країні очікується потепління.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління: синоптики дали прогноз на найближчі п'ять днів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.01.2023 1659
Еще материалы раздела «Суспільство»