<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
14.01.2023 1498

Киян попередили про негоду і закликали бути уважнішими на дорогах

Видимість на київських дорогах значно погіршиться у зв’язку з густим туманом, котрий накрив місто ввечері 14 січня.

_tuman_smog_zabudova_neruhomist_gettyimages_1245795179_650x410_14.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram КМДА.

Водіїв та пішоходів попросили бути уважніше під час руху столичними вулицями. Це пов’язано з тим, що за прогнозом синоптиків місто накриє густий туман.

Негода протримається у місті ввечері суботи, 14 січня, та днем неділі, 15 січня.

"За прогнозами синоптиків сьогодні до кінця доби і весь день завтра видимість сягатиме 200-500 метрів", - сказано в повідомленні.

В КМДА нагадали водіям, що під час туману необхідно знизити швидкість авто та разом із ближнім світлом увімкнути протитуманні фари. Рекомендується уникати різних маневрів на дорогах та тримати дистанцію з іншими автомобілями.

Пішоходів просять бути уважними та одягати світловідбивні елементи. Це допоможе водіям краще бачити їх.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні в найближчі п'ять діб (13-18 січня), прогнозується поступове потепління, морози вже почнуть відступати з понеділка.

Оценка материала:

5.00 / 2
Киян попередили про негоду і закликали бути уважнішими на дорогах 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
14.01.2023 1498
Еще материалы раздела «Столиця»