<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.01.2023 1226

Киян закликали відмовитися від масових заходів та купань на Водохреще

Мешканцям Києва рекомендують не проводити масових зборів та заходів напередодні Водохреща, оскільки в Україні діє воєнний стан.

20190119_img_2367_id43569_1300x820_650x410_18.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний портал Києва.

"Проведення будь-яких масових заходів та зборів, зокрема релігійних, може бути використане країною-агресором або радикальними угрупованнями з метою здійснення провокацій щодо віруючих та пересічних громадян для дестабілізації соціальної та релігійної ситуації у Києві", - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що у столиці організують чергування рятувальників на традиційних локаціях для Водохреща, щоб уникнути травмування та інших небезпечних ситуацій.

"Втім, городян наполегливо закликають цього року відмовитися від купання у водоймах на Водохреща", - додають на офіційному порталі Києва.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що митрополит ПЦУ Єпіфаній вдруге здійснить богослужіння в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Воно відбудеться 19 січня з нагоди Водохреща.

Оценка материала:

5.00 / 2
Киян закликали відмовитися від масових заходів та купань на Водохреще 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
18.01.2023 1226
Еще материалы раздела «Столиця»