НОВИНИ ДНЯ: На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
17.01.2023 199

Ноутбуки Asus — універсальне рішення для бізнесу

Ноутбуки для бізнесу мають відповідати низці вимог. Це насамперед мобільність, адже діловій людині часто потрібно переміщатись містом чи країною. Друга умова — висока продуктивність. Для цього в ноуті має бути потужний процесор і достатньо оперативної пам’яті (8 і більше гігабайт). Додаткова вимога ділових людей до ноутбуків — надійність. Комп’ютер має працювати безперебійно в будь-яких умовах. Усім цим вимогам відповідає продукція компанії Асус.

Які лінійки пропонує виробник

Надійним ноутбуком для бізнесу буде пристрій компанії Asus, яка працює понад 20 років. За підсумками 2012-2016 років Асус виявився найдорожчим тайваньским брендом за ринковою вартістю. Бренд пропонує користувачам десять модельних лінійок:

  • Моделі з серій Corporate та ExpertBook мають достатню продуктивність для вирішення будь-яких бізнес-задач. Лінійки випускаються з орієнтиром на корпоративних користувачів. Виготовляють такі моделі у класичному чорному кольорі. Інноваційні технології, поєднання швидкої роботи з автономністю, а також наявність вбудованих портів та роз'ємів дозволяє виконувати завдання для будь-якого бізнесу.
  • Лептопи ROG, TUF Gaming та TUF Dash — ігрові пристрої з високим рівнем продуктивності. Вони підійдуть як для звичайних розваг, так і для бізнес-завдань.
  • Модельний ряд ProArt представлений професійними студійними ноутбуками нового покоління. Такі пристрої використовують для творчості, адже лептопи підтримують найпотужніші графічні редактори.
  • Лінійка VivoBook є чудовим доповненням для повсякденного життя. Моделі серії універсальні та мають різноманітні параметри. Вони дозволяють переглядати фільми, прослуховувати музику, працювати у текстових та графічних редакторах.
  • Ноутбуки Asus Pro створені для навчання. Вони мають підсилений захист та водостійку клавіатуру. Лептопи серії Pro стануть у пригоді студентам та школярам.
  • Пристрої ZenBook гармонійного поєднують високу продуктивність і компактні розміри. Такі ноутбуки мобільні та мають невелику вагу. Вони підійдуть людям, які часто подорожують.
  • У серії Chromebook Enterprise представлено звичайні моделі та такі, в яких екран можна розвернути на 360 градусів (Flip). В цих ноутбуках встановлено операційну систему Chrome OS, що надає широкі можливості для роботи у «хмарі».
  • Лінійка Laptop представлена пристроями із середніми характеристиками. Вони стануть у пригоді тим, хто обирає свій перший ноутбук.

2_17.01.2023

Який краще вибрати ноутбук для бізнес-завдань

Для бізнесу можна обирати спеціалізовані моделі Corporate або ExpertBook від Asus. Поєднання якісних комплектуючих з класичним дизайном робить лінійки універсальними помічниками для вирішення бізнес-задач. Ноутбуки Chromebook Enterprise ідеальні, коли потрібно оснастити робочими комп’ютерами колектив працівників. Якщо своя справа на початковому рівні, то обрати лептоп можна також з лінійки VivoBook чи ZenBook.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ноутбуки Asus — універсальне рішення для бізнесу 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
17.01.2023 199
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Каталог спа-салонов Киева - места, где можно снять стресс Каталог спа-салонов Киева - места, где можно снять стресс

    В современной реальности, где каждый день приносит новые испытания, важность поддержки своего психоэмоционального состояния не может быть  переоценена. Расслабление тела в массажном кабинете или спа-салоне помогает снизить уровень стресса, улучшить качество сна и повысить общее самочувствие.

  • Чоловічі кеди Converse: Стиль та зручність Чоловічі кеди Converse: Стиль та зручність

    Всесвітньо відомий бренд Converse має вражаючу історію, яка налічує понад сто років. Заснований у 1908 році, американський виробник взуття спеціалізувався на виробництві гумової взуттєвої продукції. Проте справжній перелом стався 1917 року, коли було представлено перші кеди Converse All Star. З того часу ця модель стала іконою стилю, популярністю винятково зростаючи.

  • Как доставить товар из Китая в Украину Как доставить товар из Китая в Украину

    Выбор способа доставки товаров из Китая играет существенную роль в организации импорта. Людям, которые хотят начать бизнес на китайских товарах, следует понимать в чем преимущества того или иного метода, и как выбрать самый оптимальный из них. Конечно, лучше всего доверить вопросы доставки надежной транспортно-логистической компании, специалисты которой обеспечат надежную транспортировку груза из КНР в Украину самым выгодным путем. Компания M3Cargo предоставляет ряд услуг, среди которых и доставка из Китая. А, пройдя по этой ссылке, вы узнаете, как рассчитывается стоимость доставки из Китая в Украину и сможете учитывать этот нюанс при просчете своих расходов.

  • Perla Helsa разом з CLUST незабаром представить свої продукти на ринку Польщі Perla Helsa разом з CLUST незабаром представить свої продукти на ринку Польщі

    Perla Helsa, український виробник вітамінів та дієтичних добавок, оголосив про свій вихід на ринок Польщі у партнерстві з венчурним білдером CLUST. Спільне зусилля двох компаній спрямоване на впровадження нової концепції під назвою holistic beauty, тобто розвитку цілої холістичної екосистеми, де будуть не тільки вітаміни, а й освітні програми, спортивні марафони, консультації, доглядова косметика тощо. Все це має значно збільшити клієнтську базу, а також привернути увагу до продукту не лише українців, які мешкають у Польщі, а й іноземних громадян.

  • Гардеробна – гайд для початківців Гардеробна – гайд для початківців

    Кожна кімната має своє призначення. Багато хто відмовився від пральної машини на кухні, сушарки у передпокої, а шафа-купе з функцією вбиральні вже не є предметом розкоші. Якщо площа квартири або будинку дозволяє, то власники роблять окрему гардеробну кімнату. Як її організувати розповідаємо у рамках цієї статті.