<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.01.2023 1478

Похолодання охопить більшу частину України: синоптикиня поділилася прогнозом на найближчі дні

Водночас сильні морози не очікуються.

1b32d26b39261842b0b986a0f07677be_21.01.23

Вихідними, 21-22 січня, до України прийде похолодання. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

Так, за її прогнозами, 20 січня в Україні ще пануватиме тепла погода, але у західній частині країні температура повітря почне вже знижуватися.

"Про якісь морози ще не йдеться, проте в західних областях вже крутиться поблизу нуля, періодично - мокрий сніг. А наступними днями похолодання охопить більшу частину України", - написала синоптикиня.

Діденко додала, що від 21 січня похолодання прийде і до Києва. "Зима повернеться з відрядження у квітень, каже - там все добре, можна сміливо планувати весну", - зазначила вона.

Прогноз погоди в Україні на лютий-2023

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків, останній місяць цієї зими буде переважно теплим. Так, як раніше ТСН.ua повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін, початок лютого буде морозним, проте вони не будуть дуже сильним. А от друга половина місяця очікується теплою.

Що стосується опадів, то за словами Щедріна, у першій половині останнього зимового місяця їх майже не буде, а у другій вони очікуються переважно у вигляді дощу.

Народний синоптик також говорить, що цього року в Україні весна буде дуже ранньою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Похолодання охопить більшу частину України: синоптикиня поділилася прогнозом на найближчі дні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.01.2023 1478
Еще материалы раздела «Суспільство»