<
НОВИНИ ДНЯ: Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйцявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.01.2023 1314

Чи чекати дощів? Синоптики розповіли про погоду на 22 січня

У неділю, 22 січня, в Україні дощів не очікуються. Місцями буде туман та вітер, а у Криму до +12 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Опади

"Без істотних опадів, лише на Закарпатті та в Карпатах невеликий мокрий сніг і дощ", - йдеться в повідомленні.

Туман та вітер

Вночі та вранці у західних і південних областях місцями туман. Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с.

Температура повітря

вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східних областях і Карпатах 1-6° морозу; вдень 0-5° тепла, у більшості західних та південних областей 4-9° тепла, на Закарпатті, півдні Одеської області і в Криму до 12°.

Як повідомлялось, негода залишила без світла понад 80 населених пунктів у Львівській області. З них 30 повністю знеструмлені.

Нагадаємо, на вихідних, 21-22 січня, на високогір'ї східної частини Закарпатської та Івано-Франківської області прогнозується ймовірність сходу лавин. Українців просять утриматися від походів у гори.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи чекати дощів? Синоптики розповіли про погоду на 22 січня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.01.2023 1314
Еще материалы раздела «Суспільство»