<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.01.2023 1045

На Україну насувається Сибірський антициклон: синоптик уточнив, чого чекати

Найближчими вихідними в Україну увірветься Сибірський антициклон, який принесе похолодання. Водночас найближчими днями синоптики не прогнозують опадів.

Найбільш відчутне похолодання буде у східних і північних областях, проте температура все ще залишатиметься вищою за кліматичну норму. Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

У неділю, 22 січня, в Україні буде суха погода. Лише у західних областях місцями пройде невеликий дощ. На дорогах західних областей місцями ожеледиця. Температура повітря в нічний час становитиме -1…+4 °С, у східній частині -4…+1 °С, у Криму та Одеській області +2…+7 °С. Вдень повітря прогріється до +2…+7°С, у Криму та Одеській області до +8…+13°С.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що зима в Україні хоч і повільно, але все ж таки відступає. Народні синоптики стверджують, що сильних морозів більше не буде.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у лютому-2023 погода в Україні теж буде мінливою, з морозними та відносно теплими періодами. Ближче до середини першої декади місяця очікуються інтенсивні опади, і навіть значні температурні "мінуси" .

Оценка материала:

5.00 / 1
На Україну насувається Сибірський антициклон: синоптик уточнив, чого чекати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.01.2023 1045
Еще материалы раздела «Суспільство»