<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.01.2023 7720

До України наближається Сибірський антициклон: як зміниться погода

Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує зниження температури та зменшення кількості опадів.

1639041117-7729_22.01.23

В Україні найближчими днями очікується зміна погоди через наближення Сибірського антициклону. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає "Метеопрог".

"Вже в найближчі вихідні відчутним стане вплив південно-західної периферії великого Сибірського антициклону, завдяки якому в Україну почне надходити прохолодніше і сухіше повітря зі сходу", - каже синоптик.

За його даними, істотних опадів не очікується. Водночас температура повітря трохи знизиться, особливо в східних і північних областях, проте все ще залишатиметься вищою за кліматичну норму. У південній половині та на Закарпатті поки що змін у температурному режимі не передбачається.

Погода на 22 січня

За словами синоптика, опадів в Україні 22 січня не передбачається, за винятком західних областей, де вдень місцями пройде невеликий дощ. На дорогах західних областей місцями буде ожеледиця.

Температура повітря в нічний час становитиме -1…+4, на сході похолоднішає до -4…+1, у Криму та Одеській області +2…+7. Вдень повітря прогріється до +2…+7, а у Криму та Одеській області до +8…+13.

В Україну повертаються морози

Як повідомляв Погода УНІАН, цими вихідними в Україні продовжиться поступове зниження температури. Вночі температура місцями опускатиметься до -1°...-4°. Вдень же буде від "нуля" до +6°, лише в окремих областях і на півдні буде тепліше.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України наближається Сибірський антициклон: як зміниться погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.01.2023 7720
Еще материалы раздела «Суспільство»