<
НОВИНИ ДНЯ: ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.01.2023 15374

Новий тиждень принесе снігопади і хуртовини: народні синоптики розповіли, коли чекати погіршення погоди

Наступного тижня в Україні очікується погіршення погоди. Починаючи з п'ятниці, 27 січня до країни прийдуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу, а також ожеледиця та поривчастий вітер.

Такий прогноз озвучив народний синоптик Станіслав Щедрін. "З 27 січня до України почнуть надходити ряд активних циклонів з півдня та заходу", – повідомив він. Пише OBOZREVATEL.

За словами синоптика, по всій країні очікуються сильні снігопади, хуртовини, налипання мокрого снігу, поривчастий вітер. На півдні очікується дощ із переходом у мокрий сніг.

На дорогах можливі замети й ожеледь.

Така погода протримається до 3 лютого, прогнозує Щедрін.

Інший народний синоптик, Володимир Деркач, розповів Gazeta.ua, що в другій половині січня очікуються перепади температури, проте сильних морозів не передбачається.

За його даними, до кінця місяця в Україні посиляться опади, які випадуть у різних областях з інтервалом у 1-2 дні.

У перші дні лютого снігу майже не буде. Однак ближче до його середини прийде справжня зима. Потім температура повітря поступово підніматиметься, пройдуть незначні опади.

"Уночі температура повітря буде з незначним мінусом, а вдень близько нуля. Наприкінці лютого температура залишиться такою самою. Тільки до чотирьох днів очікується похолодання", – прогнозує Деркач.

Як повідомляв OBOZREVATEL, синоптики спрогнозували м'який лютий. Погода наприкінці зими буде приблизно такою самою, як у грудні 2022 року, вважають метеорологи.

Оценка материала:

5.00 / 3
Новий тиждень принесе снігопади і хуртовини: народні синоптики розповіли, коли чекати погіршення погоди 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
23.01.2023 15374
Еще материалы раздела «Суспільство»