<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
23.01.2023 219

Сучасні пральні машини: технології та інновації

Сучасні пральні машини повністю звільнили людину від участі в процесі прання. Щоб випрати білизну, потрібно завантажити її в барабан і натиснути кнопку програми — з цим впорається навіть підліток. Користувачам доступна опція відкладеного старту — встановіть час, коли пристрій розпочне роботу. А також десятки інших функцій. Купити таку техніку можна в інтернет-магазині Фокстрот у Запоріжжі, де представлені моделі іменитих виробників. Розкажемо докладніше, на що здатне сучасне обладнання.

Корисні технічні рішення

Всі функції пральних машин спрямовані на спрощення процесів прання:

- Можна додавати білизну під час прання. Якщо ви забули кинути в барабан носок або футболку, можете не чекати, поки закінчиться цикл. Додайте річ одразу після виявлення. У моделях із вертикальним завантаженням операція виконується через основний люк. У деяких моделей із фронтальним завантаженням передбачений невеликий додатковий люк для дозавантаження білизни.

Обробка парою для дезінфекції в процесі прання та розгладження білизни наприкінці робочого циклу. В результаті час на прасування скорочується на 30–50%. Парова обробка також сприяє повному розчиненню мийних речовин, що дозволяє виключити ризик виникнення алергії.

Захист від протікання, блокування системи керування (захист від випадкового включення дітьми) — опції, які підвищують безпеку експлуатації.

Ефективна боротьба зі складними плямами. Інноваційні технології розраховані на видалення понад 20 видів стійких забруднень. У процесі прання температура води періодично змінюється, що сприяє розчиненню плям різного походження. Досягненню результату також сприяють спеціальні режими обертання барабана.

Сучасні пральні машини відрізняються зменшеним рівнем шуму та особливою конструкцією барабана, який не пошкоджує матеріали. Він має на поверхні перфоровані опуклі осередки. На поверхні «сот» утворюється водяна плівка, контакт барабана з одягом навіть під час віджиму мінімальний. В результаті на тканині не утворюються катишки та потертості. Речі виглядають як нові після багаторазових циклів прання.

У продажу є машинки зі штучним інтелектом. Вони самостійно зважують білизну, завантажену в барабан, та вибирають режим прання. Користувачам не доводиться розраховувати, скільки мийного засобу потрібно для конкретного обсягу білизни, яку програму вибрати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сучасні пральні машини: технології та інновації 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
23.01.2023 219
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.