НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2023 10479

Сильні снігопади: останні дні січня принесуть значні опади

Снігопади пройдуть по всій території України.

За попередніми прогнозами синоптика, наприкінці цього тижня в Україну повернуться снігопади. На них варто чекати в першу чергу мешканцям західних областей. Пише zn.ua.

За даними погодного порталу Ventusky, кінець січня буде щедрим на сніг. За їхніми прогнозами, сильні снігопади варто очікувати 27, 29, 30 і 31 січня.

27 січня, п'ятниця

У цей день Україну накриє перша хвиля снігопадів. Зранку від 0,2 до 0,5 см снігу очікується у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій, Тернопільській та Чернівецькій області. Ближче до середини дня сніг також прогнозують у Рівненській та Львівській областях. До кінця дня – сніжити буде на Одещині та на Закарпатті.

29 січня, неділя

Ще увечері, 28 січня сніг очікується у Херсонській області та в Криму. Упродовж дня опади поширяться на південно-східну частину України. У Донецькій, Луганській та Запорізькій областях очікується до 2 см снігу. Сніг також очікується і на Одещині.

30 січня, понеділок

У цей день рясні снігопади прийдуть до більшості областей України. Снігові маси насуватимуть із заходу, поступово захоплюючи західні, північні та центральні регіони України.

До кінця дня снігопади очікуються на всій території країни, крім Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської області та Криму.

Найсильніше сніжитиме у Сумській та Полтавській областях. Там прогнозують до 2 см снігу.

31 січня, вівторок

Снігопади перемішаться на схід. Найбільше снігу варто очікувати вранці у Полтавській, Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій областях. До кінця дня сніг припиниться практично на всій території України, окрім Харківської, Луганської та Донецької областей.

Нагадаємо, якою буде ця зима за прогнозами європейських синоптиків і як вона відрізнятиметься від попередніх.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сильні снігопади: останні дні січня принесуть значні опади 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2023 10479
Еще материалы раздела «Суспільство»