НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2023 944

Атмосферні фронти несуть в Україну опади: синоптик розказала, коли зміниться погода

Наприкінці січня в Україні побільшає опадів.

Наразі в Україні зберігаєтьсяд досить однорідна погода. Проте так буде недовго. Наприкінці місяці атмосферні фронти принесуть нам опади. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Зсув у бік збільшення опадів через діяльність нової повітряної маси з атмосферними фронтами орієнтовно передбачається в Україні з 30 січня, з наступного понеділка", - зазначила вона.

Сьогодні ж, за її даними, повсюди в Україні буде суха погода без опадів. Вдень передбачається від 2 морозу до 3 тепла.

"У Києві також буде сухо, вдень 0...-2 градуси. Місцями ожеледиця!", - попередила вона.

В Україну йдуть опади: що відомо

Як повідомляв Погода УНІАН, до кінця поточного тижня в Україні очікується переважно суха погода. Проте в останні дні місяця погода почне змінюватися.

Так, 30 січня, сніг пройде в більшості західних областей, а також зачепить північні регіони. А в останній день місяця опади поширяться вже на всі західні і північні області, а також деякі центральні, зачеплять Харківщину та навіть Крим. Місцями при підвищенні температури сніг буде мокрим.

Оценка материала:

5.00 / 1
Атмосферні фронти несуть в Україну опади: синоптик розказала, коли зміниться погода 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2023 944
Еще материалы раздела «Суспільство»