<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2023 956

Атмосферні фронти несуть в Україну опади: синоптик розказала, коли зміниться погода

Наприкінці січня в Україні побільшає опадів.

Наразі в Україні зберігаєтьсяд досить однорідна погода. Проте так буде недовго. Наприкінці місяці атмосферні фронти принесуть нам опади. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Зсув у бік збільшення опадів через діяльність нової повітряної маси з атмосферними фронтами орієнтовно передбачається в Україні з 30 січня, з наступного понеділка", - зазначила вона.

Сьогодні ж, за її даними, повсюди в Україні буде суха погода без опадів. Вдень передбачається від 2 морозу до 3 тепла.

"У Києві також буде сухо, вдень 0...-2 градуси. Місцями ожеледиця!", - попередила вона.

В Україну йдуть опади: що відомо

Як повідомляв Погода УНІАН, до кінця поточного тижня в Україні очікується переважно суха погода. Проте в останні дні місяця погода почне змінюватися.

Так, 30 січня, сніг пройде в більшості західних областей, а також зачепить північні регіони. А в останній день місяця опади поширяться вже на всі західні і північні області, а також деякі центральні, зачеплять Харківщину та навіть Крим. Місцями при підвищенні температури сніг буде мокрим.

Оценка материала:

5.00 / 1
Атмосферні фронти несуть в Україну опади: синоптик розказала, коли зміниться погода 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2023 956
Еще материалы раздела «Суспільство»