НОВИНИ ДНЯ: Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2023 1117

Прогноз погоди на 27 січня в Україні: місцями буде сніг, температура - до 13° морозу

У деяких регіонах буде туман.

У п'ятницю, 27 січня, в Україні буде морозна погода. Крім того, у деяких областях будуть опади у вигляді снігу. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Втім, вночі в Карпатах, у більшості північних областей, на Хмельниччині та Вінниччині буде невеликий сніг. Вдень невеликі опади на Одещині.

В Карпатах, Кіровоградській, Сумській Полтавській, Дніпропетровській та східних областях вночі та вранці подекуди туман. Вітер північно-східний, на півночі країни південно-східний, 3-8 м/с.

Вночі температура повітря буде 2-7° морозу. В східних областях буде значно прохолодніше - 8-13° морозу. Вдень в Україні буде від -3° до +2°. На Закарпатті стовпчики термометрів покажуть 4-9° тепла.

Прогноз погоди на Київщині

У столиці та області 27 січня буде хмарно. Місцями - невеликий сніг. Швидкість південно-східного вітру 3-8 м/с.

Температура в Київській області вночі 2-7° морозу, а вдень від 3° морозу до 2° тепла. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть -2-4°, а вдень близько 0°.

Нагадаємо, що раніше народний синоптик Станіслав Щедрін розповів, яким буде останній місяць цієї зими. Так, за його прогнозом лютий буде теплим та майже безсніжним. Більше того, весна прийде до України дуже рано.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 27 січня в Україні: місцями буде сніг, температура - до 13° морозу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2023 1117
Еще материалы раздела «Суспільство»