НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2023 1941

"Зима проявить характер": синоптикиня попередила про морози до 12 градусів в Україні

Вже найближчої ночі зима проявить свій характер. У зв’язку з цим в Україні очікуються морози, які досягатимуть -12 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Вдень у п’ятницю температура повітря коливатиметься в межах  +1…+4 градусів, а в Криму +4…+9 градусів. Пише obozrevatel.com. 

Мороз же прогнозується вночі, коли температура опустить до -3…-8 градусів, а на сході України до -6…-12 градусів.

На дорогах прогнозується ожеледиця. При цьому опади в п'ятницю малоймовірні, хіба що на заході та півночі України може випасти невеликий сніг.

У Києві 27 січня також можливий сніжок. На дорогах ожеледиця.

Найближчої ночі в столиці температура повітря утримається на рівні -3…-5 градусів, а вдень у п'ятницю очікується 0…+2 градуси.

Нагадаємо, в Києві протягом 2022 року було зафіксовано 15 температурних рекордів, причому найбільше їх було у січні та червні. Зокрема, найспекотніше в столиці було 29 червня, коли температура в затінку сягнула +34,4°С.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у лютому-2023 погода в Україні також буде мінливою, з морозними та порівняно теплими періодами. Ближче до середини першої декади місяця очікуються інтенсивні опади, а також значні температурні "мінуси".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Зима проявить характер": синоптикиня попередила про морози до 12 градусів в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2023 1941
Еще материалы раздела «Суспільство»