<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°всі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
20.02.2023 102

Система монтажу вікон Triotherm+: що це

Енергоефективність стає справжнім будівельним трендом сучасності. Вважається не просто обов’язковим, а необхідним будувати висотки й котеджі, які точно відповідатимуть цій вимозі. Особливу увагу слід приділяти встановленню вікон. Якісний монтаж у проєм має таке ж велике значення, яка і сама система. Щоб відповідати актуальним вимогам, компанія Meesenburg розробила технологію монтажу Triotherm+.

Цей спосіб передбачає мінімізацію містків холоду у місцях, де конструкція після встановлення торкається стін. Це призводить до значного зниження теплових втрат у всій будівлі. Таку методику монтажу називають ще виносною. Щоб виконати роботи згідно з такою технологією, варто купити Triotherm System. Вона має відмінні теплоізоляційні властивості й дуже просто встановлюється.

Що таке виносний монтаж і профілі для нього

Система дає можливість досягти енергоефективності без особливих фінансових витрат і обмежень у проєктуванні. Можна обирати будь-які матеріали для герметизації, головне – точно й чітко виконувати рекомендації. Щоб реалізувати рішення, знадобляться спеціальні профілі. Їх використовують для нарощення відкосів проєму вікна. Це робиться в рівень фасадної ізоляції, як приймаюче навантаження стабільної основи для установки.

Профілі встановлюють для того, щоб безпечно відводити вагу конструкції. Вони забезпечують постійний перенос на корпус будівлі, при цьому не деформуються. З їх допомогою виходить ефективно і з дотриманням усіх наявних стандартів створити міцну й надійну герметизацію місць, розташованих навколо вікна. Система Triotherm+, реалізована за допомогою спеціальних елементів, має такі переваги:

  • можливість вторинного перероблення;
  • матеріал – спінений полістирол високої якості;
  • здатність добре розтягуватися;
  • подовження завдяки з’єднанню типу «хвіст ластівки»;
  • екологічність.

2_20.02.2023

Профілі стійкі до деформацій. Утворюють ідеально рівну поверхню для правильного ущільнення швів між елементами, що з’єднуються. Комплектуючі дуже легкі та прості у використанні, мають компактні розміри. Завжди прямі й мають рівні ізоляційні поверхні. Після встановлення місця, де віконна система поєднується зі стіною, стануть непроникними.

Тепле повітря не виходитиме на вулицю через них, а залишатиметься всередині приміщення. Все необхідне для монтажу представлене в інтернет-магазині Meesenburg.

Оценка материала:

5.00 / 2
Система монтажу вікон Triotherm+: що це 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
20.02.2023 102
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців

    Meest Пошта і Shop-Express об’єднали зусилля, щоб спростити онлайн-продажі для підприємців. Відтепер українці можуть створити інтернет-магазин в один клік і підключити до нього доставку Meest Пошта для відправки товарів по Україні та за кордон.

  • Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места

    Для каждого мастера маникюра важно иметь качественное освещение, которое позволит выполнять работу на высшем уровне. Одним из ключевых инструментов является лампа для маникюра. В этой статье мы расскажем, почему важно купить лампу для маникюра (https://ukrsalon.com.ua/collection/nastolnye-lampy-dlya-manikyura), какие виды ламп существуют и как выбрать ту, которая идеально подойдет для ваших нужд.

  • Преимущества качественной вытяжки для маникюра: здоровье и комфорт в каждом салоне Преимущества качественной вытяжки для маникюра: здоровье и комфорт в каждом салоне

    Каждая женщина, заботящаяся о своем здоровье и красоте, знает, что качественная вытяжка для маникюра купить (https://ukrstil.com/g9339712-vytyazhki-dlya-manikyura) – это не просто каприз, а необходимость. Маникюрные процедуры могут сопровождаться выделением пыли и химических веществ, которые могут отрицательно сказаться на здоровье как мастеров, так и клиентов. Давайте разберемся, почему качественная вытяжка является важным элементом любого салона красоты.

  • Парикмахерские мойки: комфорт и удобство для ваших клиентов Парикмахерские мойки: комфорт и удобство для ваших клиентов

    В современной индустрии красоты, парикмахерские мойки https://beauty-market.com.ua/g4998660-parikmaherskie-mojki играют важную роль в обеспечении комфорта клиентов и эффективности работы мастеров. Качественные мойки не только улучшают клиентский опыт, но и способствуют повышению уровня обслуживания в салоне. В этой статье мы рассмотрим основные преимущества, виды и советы по выбору парикмахерских моек для вашего салона красоты.

  • Сиропи для кави: швидкий спосіб урізноманітнити меню кав‘ярні Сиропи для кави: швидкий спосіб урізноманітнити меню кав‘ярні

    На сьогоднішній день сиропи стали незамінною частиною асортименту кафе і кав'ярень. Завдяки своїм характеристикам вони здатні швидко змінювати смакові якості напоїв. Додавши до меню закладу різноманітні сиропи для кави, ви зможете запропонувати відвідувачам безліч варіантів напоїв, які задовольнять навіть найвимогливіших кавоманів.