<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.02.2023 1861

Прогноз погоди на 23 лютого в Україні: опади припиняться, температура - до 16° морозу

В горах буде сніголавинна небезпека.

У четвер, 23 лютого, в Україні буде морозна погода. Температура опуститься до 16° морозу. Втім, опадів не очікується. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде мінлива хмарність. В Україні опадів не буде. Вітер північний з переходом у західній частині на південно-східний  5-10 м/с. На дорогах північно-східних областей місцями ожеледиця.

Вночі температура повітря у східних та північно-східних областях опуститься до 11-16° морозу, а вдень - 3-8° морозу. На заході, у більшості південних областей вночі буде 0-5° морозу, а вдень температура повітря підніметься до 2-7° тепла, а на Закарпатті до +10°. На решті території вночі 5-10° морозу, а вдень від -3° до +2°.

Прогноз погоди на Київщині

У середу в області та в Києві буде хмарно з проясненнями, але без опадів. Швидкість північного вітру -  5-10 м/с.

В області вночі температура повітря буде 5-10° морозу, а вдень - від 3° морозу до 2° тепла. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 7-9° морозу, а вдень близько 0°.

Погода в Карпатах

Завтра помірна сніголавинна небезпека очікується на високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей. Низька сніголавинна небезпека буде в горах Львівської та Чернівецької областей.

"Можливе сходження лавин за низьких додаткових навантажень, окремих природних середніх і великих лавин. Радимо утриматися від походів на високогір'я", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, бабак Тимко спрогнозував ранню весну в Україні: її прихід очікується вже за шість тижнів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 23 лютого в Україні: опади припиняться, температура - до 16° морозу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.02.2023 1861
Еще материалы раздела «Суспільство»