<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.02.2023 10815

До -19 градусів. В Україну йде різке похолодання: де і наскільки знизиться температура

Цими днями температура повітря в деяких регіонах буде максимально низькою.

Після вчорашнього штормового попередження в Україну прийшло очікуване суттєве похолодання та опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. Пише nv.ua.

Яка погода в Україні буде 23 лютого

За даними синоптиків Укргідрометцентру на всій території країни без опадів. Продовжується зниження температури в середньому від 3 до 7 градусів.

Яка погода в Україні буде 24 лютого

Опади у вигляді невеликого дощу та снігу пройдуть у західних, північних та, частково, центральних областях. Нічна температура повітря у східній та північно-східній області опуститься до -16 градусів, місцями до -19 градусів, денна очікується від -4 до +2 градусів. У західних областях та на крайньому півдні нічна температура буде на позначці 0, денна температура від +6 до +12 градусів. На решті країни нічна температура від -3 до -9 градусів, денна від +1 до +7 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
До -19 градусів. В Україну йде різке похолодання: де і наскільки знизиться температура 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.02.2023 10815
Еще материалы раздела «Суспільство»