<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
26.02.2023 607

Забрати авто зі штрафмайданчика у Києві можна за допомогою Дії: інструкція

Кияни можуть забрати евакуйоване авто за допомогою Дії. Про це повідомляється на сторінці Дії у Telegram.

"Запустили спільний сервіс лише два тижні тому. За цей час 1200 водіїв забрали свої "ластівки" зі штрафмайданчика, підтягнувши водійське посвідчення та техпаспорт через Дію. Час на оброблення заявки з Дією скоротився в 10 разів", – йдеться в повідомленні.

Аби забрати евакуйоване авто, необхідно, щоб у застосунку Дія було підтягнуто техпаспорт та водійське посвідчення. Потім треба синхронізувати застосунок Дія та Київ Цифровий.

Це дозволить автоматично перевірити документи та швидше отримати авто. Якщо ж забирати машину без Дії, то це займе трохи більше часу.

"Після евакуації авто вам надійде push-сповіщення, відкрийте його та клікніть "Отримати автомобіль". Додайте водійські документи через Дію та вкажіть дату, коли заберете авто. Сплатіть штраф та отримайте QR-код для повернення авто", – йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Забрати авто зі штрафмайданчика у Києві можна за допомогою Дії: інструкція 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
26.02.2023 607
Еще материалы раздела «Автоклуб»