<
НОВИНИ ДНЯ: Усик очолив престижний рейтинг найкращих боксерів світу  Трамп вимагає від Байдена здати тест на наркотики перед дебатами  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
28.02.2023 164

«Я хочу навчитися грати на гітарі...»

Цей вислів упевнено може прозвучати в дитячому, підлітковому і дорослому віці. Гітара −  один із найпопулярніший інструментів. Освоїти гру бажають і діти, і дорослі. Звичайно, не всі із бажаючих можуть стати гітаристами світового рівня, але це бажання дарує будь-якій людині зустріч із прекрасним. Музика, відтворена своїми руками і голосом, викликає у душі сильні почуття, облагороджує, гармонізує особистість.

Для підлітка – це хороший спосіб для саморозвитку, шанс стати популярним у колі друзів, а для дорослих − об’єднати їх. Дарувати людям радість з допомогою музичного мистецтва – одна з найважливіших місій у цьому житті Але, щоб витягувати з інструмента мелодійні звуки, важливо не тільки оволодіти технікою гри, а і правильно вибрати інструмент. Це питання хвилює абсолютно всіх, адже на сучасному українському ринку музичних інструментів представлений величезний асортимент гітар, різних по типу, формі, величині, матеріалу, дизайну, ціні. Часто ця ситуація змушує серйозно провести декілька тижнів в Інтернеті, шукаючи відповідний інструмент. Щоб зберегти свій час і нерви, радимо відкривати платформи спеціалізованих магазинів, до прикладу «Гітарний дім». Це перший спеціалізований український магазин інструментів та обладнання, а ще − майстерня. Термін «спеціалізований» говорить сам за себе: зрозуміло, що компанія, реалізує тільки музичні інструменти та аксесуари до них, а не косметику продає. Продукція високої якості.

Яку гітару краще придбати: поради фахівців

Класичні, акустичні, електрогітари в Україні – це основні типи гітар, які представлені на ринку. Початківцю потрібно знати лише основну інформацію для вибору, а саме:

- класичний варіант гітари має широкий гриф,6 нейлонових струн, що зручно для ще ніжних пальців початківців,
- акустична гітара має менший розмір, але велику довжину, вузький гриф, 6, 7, 12 струн;
- електрична гітара вирізняється суцільним тонким корпусом, а також наявністю п'єзоелектричних або електромагнітних пікапів, які перетворюють звук в електричний сигнал.

rss-photo_1

Вибравши тип інструменту, зверніть увагу на такі основні моменти:

1. Часто саме ціна є показником якості гітари, але, навіть з обмеженим бюджетом, цілком можливо придбати недорогу гітару з хорошою якістю та звуком. При цьому треба врахувати, що всі гітари високої якості виготовляються із резонансних порід ялини чи ялиці, а корпус дешевих гітар виготовляють із липи. Липа за своєю структурою має м’яку деревину, схильну деформуватись під впливом негативних факторів. Відповідно інструмент буде видавати глухі звуки і служитиме господарю недовго.
2. Деякі вважають, що початківцю потрібно вибирати тільки класичний варіант гітари, а електрогітара – це модель для професійних музикантів. Все залежить від індивідуальних потреб і переваг: «електруха» з цілісним корпусом без порожнеч, тонким грифом для виконання соло може стати теж непоганим варіантом.
3. При виборі дитячої гітари варто врахувати таке:
- підліткам старше одинадцяти років (зростом від 150 см) можна купувати повнорозмірну гітару. Дітям від восьми до десяти років (зростом від 130 до 150 см) найкращим варіантом буде гітара розміром "три чверті". Ну а для найменших гітаристів від шести до восьми років (зростом до 130 см) піддійте або гітара "одна друга", або "одна четверта".
- хорошою альтернативою гітари для дітей може стати укулеле, на ній зручно грати у будь-якому віці. Головне, щоб дитині було комфортно. Якщо придбана гітара буде занадто великою, це призведе до болю у м'язах та руках, і дитина швидко втратить інтерес до гри. Так що дитині варто пограти на гітарі перед покупкою.
- не забувайте про перевагу нейлонових струн. У восьмирічної дитини ще не зміцніли пальці, а шкіра ніжна для затискання металевих струн. Тому якість і матеріал струн мають чимале значення у виборі гітари. Вибираючи гітару 8-річній дитині, звертайте увагу на гітари з нейлоновими струнами. Вони легше в затисканні, ніж металеві, і не деренчать через нещільне затискання.

Наснаги і оптимізму на шляху до чарівного світу музики!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Я хочу навчитися грати на гітарі...» 5.00 5 1
Прес-релізи / Товари та послуги
28.02.2023 164
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.