<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.03.2023 669

Із 26 березня в Київській області скорочується комендантська година

В Київській області з 26 березня комендантська година скоротиться на годину. Згідно із розпорядженням Київської обласної військової адміністрації, з неділі обмеження діятиме щодня з 00:00 до 05:00.

Як повідомили в КОВА, після зменшення комендантської години більшість приміських та міжміських автобусних маршрутів області працюватимуть довше. Так, пасажирські перевезення збільшать свій час роботи на 60 хвилин вранці та на 30 – ввечері.

«Не забувайте, що ми живемо в умовах війни, в умовах, коли ворог обстрілює наші мирні міста й села. Тому прошу дотримуватися всіх вимог воєнного стану. Зокрема комендантської години», – наголосив т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Із 26 березня в Київській області скорочується комендантська година 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.03.2023 669
Еще материалы раздела «Суспільство»