<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
27.03.2023 186

Смачно та натурально – і все в одному десерті!

Достеменно відомо, що запорука ідеального смаку будь-якого продукту – це якість його складових та відсутність жодних домішок, що могли б вплинути на кінцевий результат. Те саме стосується і морозива. Адже це десерт, який полюбляють не тільки дорослі, а й обожнює малеча. Тож при створенні нового морозива необхідно суворо дотримуватись усіх норм та регламентів.

На сьогодні існує три державних стандарти, яких має дотримуватись кожен виробник крижаних солодощів: ДСТУ 4733, 4734 та 4735.

Кожному ДСТУ відповідає певна категорія морозива та найкращим прийнято вважати саме маркування 4733. Оскільки, так позначають вершкове чи молочне морозиво, а також пломбір. Воно виготовляється лише з натуральних елементів та виключає наявність будь-яких рослинних жирів чи консервантів. Таке морозиво повністю натуральне, абсолютно безпечне та ідеально підходить навіть для маленьких ласунів.

Саме тому компанія «Ласунка», створюючи новий продукт, зробила ставку саме на пломбір. Так з’явився «100% пломбір ДСТУ 4733» - десерт з чистим вершковим смаком та чудовою ніжною текстурою.

Навіть, назва нового морозива одразу звертає увагу на всі його переваги, бо відповідно до ДСТУ 4733:

-  у його складі відсутні рослинні жири, барвники, консерванти;
-  виключено використання жодних «Е»;
-  основа – лише натуральні інгредієнти високої якості: молоко, вершкове масло, цукор, жовток та ваніль.

Тож новий смаколик цілком заслуговує аби з гордістю носити ім’я – ПЛОМБІР. Таким чином, вдало купити морозиво стає ще простіше. Просто обирайте новинку «100% пломбір ДСТУ 4733» та отримайте 100% фантастичного смаку та гарантованої якості.

Оценка материала:

5.00 / 2
Смачно та натурально – і все в одному десерті! 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
27.03.2023 186
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля

  • Как долго потребуется для освоения английского языка Как долго потребуется для освоения английского языка

    Когда возникает желание погрузиться в изучение нового языка, часто возникает вопрос: сколько времени потребуется для его освоения? Можно ли овладеть им за несколько дней, недель или месяцев? Конечно, хочется верить, что эта цель доступна, ведь, как говорят, «главное − захотеть, и все получится». Однако давайте будем реалистами. Изучить язык за один день − это чистая фантазия. Реальным достижением будет освоение базовых приветственных выражений, ознакомление с алфавитом и основами произношения. За неделю можно рассчитывать на расширение словарного запаса благодаря изучению простых слов и фраз, а также освоение базовых грамматических правил. Через месяц вы уже сможете здороваться, представляться, составлять простые предложения и знать основные временные формы со всеми их нюансами.

  • Вода в офис, кулер для воды для дома Вода в офис, кулер для воды для дома

    Согласитесь, рабочий день у каждого начинается с кофе или чая с коллегами. Такой ритуал позволяет настроиться на продуктивное время, а также обсудить общие темы с единомышленниками. И как удобно, когда для приготовления любимого напитка не нужно ждать, пока закипит чайник. Ведь вежливое руководство, заботящееся о подчиненных, обязательно закажет воду в офис. Доставка воды – это единственный практичный способ обеспечения питьевой жидкостью не только сотрудников, но и домочадцев.