<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
26.03.2023 791

У Києві змінили графік роботи метро та наземного транспорту

У Києві з неділі, 26 березня, громадський транспорт працюватиме на годину довше.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Із 26 березня у столиці буде скорочено комендантську годину. Вона триватиме з нуля годин до п’ятої години ранку щодоби. Зміни будуть внесені і в роботу громадського транспорту: він продовжить роботу на одну годину», – зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, «з 26 березня наземний транспорт працюватиме з 05:30 до 23:30; метрополітен працюватиме із 06:00 до 23:00; фунікулер працюватиме із 07:00 до 22:00».

Актуальний графік роботи маршрутів громадського транспорту, зокрема і відправлення останніх рейсів, є на сайтах КП «Київпастранс» та КП «Київський метрополітен». Окрім того, сервіс руху транспорту є у застосунку «Київ Цифровий».

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві змінили графік роботи метро та наземного транспорту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
26.03.2023 791
Еще материалы раздела «Столиця»